Hopp til hovedinnhold

Oslofjorden friluftsguide 2

Bjørn Brænd (red.)

Oslofjorden friluftsguide 2

Ytre fjord øst

Oslofjorden friluftsguide 2 Ytre fjord øst dekker strekningen fra Hvitsten i Vestby til svenskegrensa med Hvaler og Ytre Hvaler nasjonalpark. Boka tar sikte på å vise et bredt spekter av ulike frilufts- og turaktiviteter det er mulig å drive ved Oslofjorden mellom Hvitsten – Filtvet og de grensenære områdene mot Strömstad og Kosterøyene. Særlig er det lagt vekt på å fortelle om steder som egner seg for barnefamilier. Det er tur- og aktivitetsforslag både for denne brukergruppen og andre som ønsker å bruke denne rike naturen på sin egen måte.

Boka følger kyststien der den fins, og ellers kystlinjen på østsida av fjorden. Her presenteres turveier til natur- og kulturhistorie, badestrendene, friområdene og de beste fiskeplassene, kystleden med havner, bøyer og hyttene - som kan leies for en billig penge og danne utgangspunkt for opplevelsesrike turer og aktiviteter. Her får du også en god oversikt over verneområder gjennom både kart og tekst. Opplysninger om ferjestrekninger, bussruter, parkeringsplasser og sykkeltraseer, kiosker og spisesteder, severdigheter og bevarte  hemmeligheter er noen av ingrediensene.

Oslofjorden friluftsguide 2 Ytre fjord øst utgis i samarbeid med Oslofjordens Friluftsråd. Boka avløser den tidligere utgitte Oslofjord Guiden ytre fjord. Den nye guiden inneholder et vell av oppdaterte faktaopplysninger om østsida av Ytre Oslofjord, og har kart, piktogrammer og firefargebilder – tatt fra helikopter, båt eller fra land.

UTSOLGT
 

Flere bøker i serien:

Oslofjorden friluftsguide 1, Indre fjord
Oslofjorden friluftsguide 3, Ytre fjord vest 
 

ISBN: 978-82-8077- 134-6
Pris: 289,-