Hopp til hovedinnhold

Tegneglede 2

Inger Landsem

Tegneglede 2

Bli med å tegne dyr og fugler. Vi øver på å tegne de mest kjente dyra og lærer at kua er mest firkantet, mens grisen er mest rund. Og hvordan sitter ørene på en sau? Vet du for- skjellen på herr og fru Kjøttmeis? Vi tegner opp ned for å tegne akkurat det vi ser, ikke det vi  tror vi ser.

Tegneglede er en serie øvingsbøker i tegning for små og store nybegynnere. Her får barna prøve seg fram og lære å tegne både mennesker, blomster og dyr. Tegneøvelsene  er morsomme og utfordrende, og stimulerer både fantasien og ferdighetene. Med skryt  og oppmuntring fra Kråka Kry, tid og tålmodighet fra skilpadden Rilæx og trøst fra Den nervøse Frynsa vil barna alltid ha noen å identifisere seg med i tegneutviklingen. De fleste vil ha noe av alle tre i seg.

Tegner og forfatter Inger Landsem tegner  mye sammen med barn og opplever at de selv ønsker å utvikle sine tegneferdigheter. Ved hjelp av enkle øvelser, hvor frie og styrteoppgaver går hand i hand, søker hun å utvikle barnas eget bildespråk og øke deres repertoar. Fantasien vil da ha mer å spille på. Inger sier det slik: "Den som kan tegne ei virkelig ku har et godt utgangspunkt for å tegne ei høyst personlig og særpreget ku uten at den slutter  å være ku".

I samme serie:
Tegneglede 1
Tegneglede 3
Tegneglede 4
 

ISBN: 978-82-8077-103-2
Pris: 149,-